İLÇE MÜFTÜMÜZ KUTLU DOĞUM PROGRAMLARINA DEVAM EDİYOR

AKYAZI ANADOLU ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDE KUTLU DOĞUM

İlçemiz Akyazı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi’ nde Kutlu Doğum Programı icra edildi.

Programa İlçe Müftümüz Mehmet ŞENOKUR, konuşmacı olarak katıldı.Program istiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.Kur’an-ı Kerim’i Meslek dersi öğretmeni Murat SALİH okudu.Tilavetin ardından İlçe Müftümüz tarafından  “Peygamberim,Tevhid ve Vahdet gelin Birlik Olalım” konulu konferans verdi.Konferansa Okul Yönetimi,  öğrenciler  ve öğrenci velileri katıldı.Konferansın ardından öğrenciler tarafından ilahiler ve şiirler  okundu. Program  dağıtılan gül ve ikramın ardından sona erdi.

• 21.4.2016 17:25:12