KONFERANSA YOĞUN KATILIM

“Hz. Peygamber ve Güven toplumu” 2017 Kutlu Doğum Konferansı

Akyazı İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Akyazı Şubesi Başkanlığı İşbirliği ile hazırlanan  2017  Yılı Kutlu Doğum Haftası Konferansı 20.04.2017 Perşembe günü Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezinde  icra edildi.

Programa  Kaymakamımız Sayın Ömer Kalaylı,  Belediye Başkanı Hasan Akcan,  Akyazı İlçe Emniyet Müdürü vekili komiser İshak Göz,  Akyazı Askerlik Şubesi Başkanı Çağatay Ergü, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir,  Akyazı Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Feyzi Bora, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program  Gazi Süleymanpaşa Camii Müezzin Kayyım’ı Muhammet Ali NALBANT’ın Kur’an- Kerim tilaveti ile başladı.İlahi ve kasideler ile devam etti.İlçe Vaizi Abdurrahman ÖZLEN yaptığı açılış konuşmasında “Allah CC. Bu cemiyetimizi hayırlı eylesin. Onu daha iyi anlayabilmemizi nasip etsin. “ dedi.

İlçe Vaizi Abdurrahman ÖZLEN’in yaptığı açılış konuşmasının ardından, Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası için hazırlamış olduğu Sinevizyon gösterimi katılımcılar tarafından izlendi. Daha sonra   İlçe Müftülüğümüz  görevlilerinden Davut Aktaş ve Metin Kolay’ın ilahi dinletisi izleyenler tarafından büyük beğeni aldı.

İlahi dinletisinin ardından Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof.Dr. Mehmet GÖRMEZ hocamızın “Kutlu Doğum Haftası” Mesajı büyük bir ilgi ile izlendi.

Sayın Prof.Dr. Mehmet GÖRMEZ hocamızın mesajının ardından “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu Konferansı vermek üzere İlçe Müftümüz Sayın İzzet ŞENER hocamız  kürsüye çıktı. İlçe Müftümüz İzzet ŞENER  hocamızın vermiş olduğu konferans katılımcılar tarafından büyük bir dikkatle dinlendi.

Konferansın ardından katılımcılara Kur’an-ı Kerim ve çiçek takdim edilerek program sona erdi.

• 21.4.2017 11:49:48