KUTLU DOĞUM KUR´AN ZİYAFETİ

2017 KUTLU DOĞUM HAFTASI KUR’AN ZİYAFETİ VERİLDİ

Akyazı İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Akyazı Şubesi Başkanlığı İşbirliği ile hazırlanan  2017  Yılı Kutlu Doğum Haftası programı kapsamında 19.04.2017 Çarşamba günü Öğle namazı öncesi Merkez Gazi Süleymanpaşa Camiinde Kur’an ziyafeti  programı icra edildi. Progran Kur’an-ı Kerim tilaveti  ile başladı. Okunan kur’an-ı kerim ve söylenen ilahilerin ardından Emekli Müftü Ragıb GÜZEL  günün mana ve önemi ile alakalı sohbet verdi. Yapılan sohbetin ardından İlçe Müftümüz İzzet ŞENER dua etti. Duanın ardından program sona erdi.

• 21.4.2017 11:21:29