UMRECİLERİ KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLADIK

UMRECİLERİ  KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLADIK

UMRECİLERİ UĞURLADIK

İlçemizden umreye gidecek  43 kişilik grup için İlçe Müftülüğümüz tarafından uğurlama merasimi düzenlendi.

07.03.2016 Pazartesi  Gecesi saat 23:30’da Gazi Süleymanpaşa  Camii önünde  toplanan cemaate Hac ve Umrenin faziletinden bahseden İlçe Müftümüz Mehmet ŞENOKUR, Umreye giden kardeşlerimizin memleketimiz için müslümanlar için tüm insanlık için bir dua borçlarının olduğunu söyleyerek orada bol bol dua etmeleri gerektiğini dile getirdi. Mukadddes mekanlara kabulün insan için en büyük onur olacağını ifade eden Müftümüz mukaddes toprakların  rahmetini, bereketini bu topraklara taşımanın çabası içerisinde olmalısınız diyerek umrecilere tavsiyelerde bulundu. Okunan Kur’an-ı Kerimlerin ve getirilen Salavat-ı Şeriflerin ardından,  İlçe Müftümüzün duası sonrası Umreciler tek tek  helalleştiler. Merasime İlçe Müftümüzün yanı sıra Umrecilerin Grup hocası Kuzuluk Merkez Camii İmam Hatibi Arif SARAÇOĞLU, Sakarya İl Müftülüğü Hac ve Umre şefi muttalip ŞENSÖZ ile merkez camii görevlileri katıldı.

• 8.3.2016 14:51:20